backround-PRODUCTS.jpg

 

ΥΛΙΚΑ

(για 4 άτομα)
2 µελιτζάνες
4 φέτες ψωµί
1 κρεµµύδι
σκόρδο
ελιές
θυμάρι

 

Κόβουµε σε κυβάκια τις µελιτζάνες και το κρεµµύδι. Σε ένα τηγάνι  σοτάρουµε το κρεµµύδι και προσθέτουµε το σκόρδο.Στη συνέχεια  προσθέτουµε και τις µελιτζάνες. Μόλις µαλακώσουν ρίχνουµε την σάλτσα τοµάτας, αλάτι, πιπέρι και κλείνουµε την φωτιά. Κόβουµε το ψωµί σε φέτες και το σοτάρουµε στο τηγάνι να πάρει χρώµα. Το αλοίφουµε (το ψωµί) µε σκόρδο και το κόβουµε σε τετράγωνα. Τοποθετούµε πάνω τις µελιτζάνες την σάλτσα τοµάτας και το Θυµάρι µας! Προαιρετικά προσθέτουµε τριµµένη φέτα. Καλή σας όρεξη!  
Share this