ΥΛΙΚΑ
(για 4 άτομα)
400 γρ. Rigatoni
1 κολοκύθι
1 µελιτζάνα
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κίτρινη
αλάτι, πιπέρι, μέντα
parmigiano


Κόβουµε τα λαχανικά µας σε κυβάκια και τα τηγανίζουµε µε ελαιόλαδο σε χαµηλή φωτιά. Σε µια κατσαρόλα βράζουµε τα rigatoni. Παίρνουµε το λάδι από τις µελιτζάνες και βάζουµε µια σκελίδα σκόρδο, τα λαχανικά και την µέντα και τα τοποθετούµε σε ένα µπολ. Ρίχνουµε µέσα τα rigatoni, προσθέτουµε το parmigiano και ανακατεύουµε καλά. Καλή σας όρεξη!

Share this